FAQ

Ik kan niet inloggen op mijn account.
Controleer of uw  inlognaam of wachtwoord correct is. Lukt het dan nog niet om in te loggen, vraag dan hier een nieuw wachtwoord aan.

Hoe lang is de gemiddelde levertijd?
De gemiddelde levertijd is vijf werkdagen. Spoedbestellingen zijn mogelijk.

Ik wil iets met spoed laten drukken, kan dat?
Ja, dat kan. Neem telefonisch contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Krijg ik een factuur?
Ja, zodra u heeft betaald, ontvangt u van ons per mail een digitale factuur. De BTW is hierop gespecificeerd voor zakelijke klanten.

Kan ik ook anders betalen dan met iDEAL?
Nee, u kunt in de webshop alleen met iDEAL betalen. Voor andere mogelijkheden kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Ik heb een bestelling geüpload, maar ik weet niet of mijn drukwerk het goede formaat heeft. Kunnen jullie dit controleren?
Wij controleren uw drukwerk op mogelijke fouten. We nemen dan altijd contact met u op, mocht er iets mis zijn met het geüploade drukwerk.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten worden apart gespecificeerd aan het eind van het bestelproces. Wij maken gebruik van een professionele, betrouwbare bezorgdienst.

Ik wil graag mijn drukwerk om bepaalde redenen retour sturen. Hoe kan ik dit het beste doen?
Wij werken met de Retour Ophaalservice. Stuur ons een mail met de reden van retournering, het adres waar het drukwerk opgehaald dient te worden en de tijden waarop het ophalen mogelijk is. Wij zorgen voor een goede afhandeling.